Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Snygga lampor och mysig belysning

En vacker atmosfär skapar du genom att använda många ljuskällor i din inredning. I vårt sortiment av belysning finns snygga lampor och ljuskällor från bland annat Pr Home som levererar belysning av hög kvalitet! Här finns vägglampor, taklampor, golvlampor och mycket mer. Vi erbjuder även utomhusbelysning för att du ska kunna få en vacker och upplyst trädgård. Välkommen att köpa din belysning enkelt och tryggt online via vår webbshop.

Endast 49kr i frakt     Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Belysningen är en viktig del i inredningen

Både för att det ska vara praktiskt och skapa stämningsljus. På room99 finns det belysning för ditt hem och fina lampor online som blir utmärkt som trädgårdsbelysning för din trädgård eller balkong. Med rätt belysning för ditt hem blir din inredning både trivsam och funktionell. På Room99.se finns ett stort sortiment med belysning för kök, så som taklampor i olika former och material. Belysning för vardagsrum både stående lampor som gör sig fint ståendes själv eller som pricken över i:et i vackra stilleben. Barnrummen behöver också barnlampor som är både snygga och ger bra ljus när det ska läsas sagor eller när det ska pysslas med små detaljer. Till kontoret är det även där praktiskt med skrivbordslampor som ger en bra belysning för att du ska kunna arbeta effektivt utan att bli trött. Det finns en mängd olika ljuskällor att välja bland så som ledbelysning eller halogen.

Lampor online

Belysning med LED finns som vackra dekorationslampor som inte behöver gömmas med någon lampskärm. Både stora och små storlekar och i olika former så som diamantformad eller med kristall liknande yta. Belysning med vintage look finns också i Room99’s belysningssortiment. Belysning online till bra priser till både inomhusbelysning och utomhusbelysning hittar du hos oss i vår inredningsbutik när söker lampor på nätet. Vi har lampor från flera olika varumärken. När du söker efter en snygg bordslama eller en cool utebelysning eller en häftig kökslampa finns det mesta hos Room99.se. Lampor behövs för att ditt hem ska bli riktigt hemtrevligt. Välkommen att kika runt bland 100tals lampor för alla årstider och rum.