Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Inomhusbelysning – belysning för alla rum inomhus

Vill du ha mer ljus i din bostad? I taket, på bordet, på golvet, i fönstret eller kanske på väggen? Här finns den rätta belysningen för just dig! Är det julbelysning som är aktuellt för dig eller behöver du ny vardagsbelysning? Du finner båda dessa typer av belysning här! Gemensamt för all belysning som säljs här är att den har det där lilla extra som gör den till en speciell detalj i din inredning! En tjusig bordslampa eller en häftig lysande LED-skylt på väggen, ja bredden i vårt belysningsutbud är stor! Du kan ju också välja att ge bort någon form av belysning till någon, det blir en fin och rolig present som garanterat  blir till nytta för mottagaren! Så beställ belysningen till dig själv eller någon annan här! Det är enkelt och bekvämt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Belysning med många funktioner och många stilar!

I ett hem har belysningen många olika funktioner! En väldigt viktig funktion är förstås den praktiska: vi behöver bra belysning när vi läser, umgås, arbetar och så vidare. Men den typ av belysning vi väljer säger också mycket om vår smak och vilka vi är. Den ger helt enkelt hemmet en viss stil!  Ens hem kanske är inrett i en klassisk stil och då vill man ju ha belysning som reflekterar det.  Belysningen kan ju vara utformad på alla möjliga sätt och locka till både wow-känslor och varma skratt! Det kan vara lampskärmen som har en speciell form, eller kanske rentav själva lampan! Man har ju naturligtvis också olika belysning i olika rum. Tonåringen har en viss belysning i sitt rum och i vardagsrummet har man något helt annat.  Här hos Room99.se finns det belysning i alla möjliga stilar och för alla hem och smakriktningar! Du hittar till och med belysning som kan föra fram ett budskap! Hur vill du lysa upp ditt hem? Room99.se ger dig möjligheterna och du väljer det som passar dig och din inredning bäst!