Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Snygga lampskärmar

Vill du på ett enkelt sätt kunna ge ditt hem en unik touch? Variera din inredning på ett enkelt sätt genom att köpa fina lampskärmar som du kan matcha hur du vill. Hos oss på Room99.se hittar du lampskärmar i flera olika former och stilar både för taklampor, bordslampor och fönsterlampor. Välj mellan klassiska och moderna varianter, vi har någonting för alla hem! Möjligheterna är oändliga. Köp dina nya lampskärmar online på Room99.se. 

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Snygga lampskärmar för ditt hem!

Det blir snyggt att matcha lampskärmarna med andra saker i inredningen! Hos oss på Room99.se hittar du lampskärmar i flera olika former och stilar! Här finns det skärmar för taklampor, bordslampor och fönsterlampor! Vi har kort sagt någonting för alla lampor och för alla hem! Så köp dina nya lampskärmar här hos Room99.se! Endast 39kr i frakt och vi lovar snabba leveranser på lagervaror.

Förvandla din gamla lampa till en mycket dekorativ inredningsdetalj!

Har du en lampa hemma som fungerar bra men som du inte vill ha framme på grund av den kanske inte så snygga lampskärmen? Då ska du beställa någon av våra lampskärmar, det är lätt och bekvämt! När du sedan använder den nya lampskärmen får din lampa ett nytt liv och du får en ny och mycket dekorativ inredningsdetalj! Dessutom är det ju faktiskt en detalj som du själv har skräddarsytt för ditt eget hem genom ditt val av lampskärm! Så sätt en av dessa skärmar på din lampa!