Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Lys upp med lightboxar och skyltar

Ljusbox, ljuslåda eller lightbox oavsett vad namnet är så hittar du den hos oss. Den supercoola inredningsdetaljen från A little Lovely Company som är så populär både hos vuxna och barn. Det är en perfekt lampa till barnens rum som du kan skriva fina små ord och texter med de medföljande 85 tecken eller så finns det tillbehör att köpa till din lightbox med pastellfärgade tecken eller i andra typsnitt. Det finns flera modeller av ljusboxen liten A5, standardstorleken A4 och en lång lightbox A5.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Låt ditt budskap lysa!

Är du på jakt efter ett annorlunda inredningsförmål till barnrummet? Något som har det där lilla extra och som blir ett häftigt och snyggt blickfång? Något som lyser upp i rummet och samtidigt sänder ut ett budskap? Här hittar du produkter som har alla dessa egenskaper! Tänk så roligt för barnen att varje dag få se dessa lysande inredningsföremål! Dessa produkter är alla rena fullträffar som födelsedagspresenter eller julklappar! Så välj den produkt som passar bäst in i ditt barnrum och gör sedan din beställning här, det är smidigt och lätt!