Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Partyljusslingor för inne och ute

Ljusslingor höjer feststämningen rejält. Duka upp ett vackert bord och häng ljuslinga över bordet för en mysig atmosfär vilken komma bjuda in till långa stämningsfulla kvällar med släkt och vänner. Vi har olika ljusslingor att välja bland, både flerfärgade och enfärgade ljusslingor.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Lys upp med partyslingor

Partyslingor är ett måste för den rätta stämningen på festen. Vi har partyslingor både för utomhus och inomhus. Glöm inte att kolla i beskrivningen att slingan är för utomhusbruk om du ska använda den till altanen eller balkongen. Ute är det nya inne sägs det och med en partyslinga i trädgården eller terrassen skapas den rätta stämningen. Partyslinga för utomhusbruk är en fin inredningsdetalj som lyser upp de härligt varma sommarkvällarna och ingen fest är fulländad utan en stämningshöjande partyslinga. Partyljusslingor i både klara ljus eller färgglada lampor, vilken är din favorit. Det är enkelt att köpa partyslingor på Room99 och handlar du över 500kr bjuder vi på frakten.