Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Häng upp en ny taklampa

Med en lampa i ditt tak får du ett rum med härlig belysning som får dig att trivas. Bland vårt sortiment hittar du hängande taklampor för alla rum. Kanske behöver du takbelysning i ditt sovrum, hall eller vardagsrum, eller över ett matbord i ditt kök? Här kan du välja mellan fina, moderna och klassiska taklampor av bland annat tyg, mässing och koppar. Vi har någonting för alla typer av hem. Välkommen att köpa din nya taklampa online via vår webbshop. Vi lovar snabba leveranser på lagervaror.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Självklara presenter till flyttande barn och firande jubilarer!

Letar du efter en gåva till ditt barn som precis har eller snart ska flytta hemifrån? Här får du ett "lysande" presentförslag i form av dessa taklampor! De här lamporna är dessutom så mycket mer än bara belysningskällor! Tack vare sin snygga och effektfulla design så blir de verkligen ett positivt utropstecken i hemmet och det inte bara när de är tända! Om du vill ge ditt vuxna barn en riktigt speciell present blir det perfekt med dessa lampor! Eller du kanske ska köpa en present till någon som snart har en bemärkelsedag? Då är dessa lampor också ett idealiskt presentval! För vem vill inte få en gåva som lyser upp varje dag oavsett om den lyser eller ej? Du köper presentlamporna smidigt och lätt här hos Room99.se!