Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Vägglampor ger mysig belysning

Vägglampor är perfekta att ha inomhus i trappen, över läsfåtöljen, sängen eller varsomhelst i ditt hem där du vill ha lite extra stämningsfull belysning. Hos Room99.se hittar du flera snygga och moderna vägglampor i mässing, silver och koppar. Vi har också lekfulla lightboxs med text och illustrationer som du kan hänga upp på väggen. Välkommen att köpa nya snygga vägglampor online på Room99. Vi erbjuder snabba leveranser på lagervaror.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Alla uppskattar dessa lampor!

Det finns vissa presenter som verkligen går hem i alla åldrar! De här vägglamporna som också blir dekorativa inredningsdetaljer blir alla lika glada för! Du kan alltså ge dem till tonåringen som fyller år eller släktingen som fyller 50 ! Ja, det är du som bestämmer! Kanske skickar du med den som en fin gåva till sonens eller dotterns första egna lägenhet? Det här är verkligen lampor som har något extra, och det är ju trots allt en av de viktigaste förutsättningarna för alla typer av presenter! Dessutom blir det smidigt för dig som presentköpare för du behöver ju inte leta reda på någon lampbutik. Istället sitter du bekvämt hemma och gör din beställning! Så om du grubblar på vad du ska ge någon, ta en titt på dessa vägglampor!