Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Dekorationer till din inredning

Dekorationer till ditt hem

I ett hem behövs fina prydnadssaker och dekorationer som blir det lilla extra i din homestyling. Vaser med färska snittblommor som du byter ut efter säsong gör dina rum välkomnande under alla årets månader. Och en personliga detalj blandat med nyinköpt trendig dekoration gör att du lyckas med att göra ditt hem eller kontor till en plats som du aldrig vill lämna. En populär dekoration är vår prydnads ananas som blir perfekt ovanpå ett par staplade böcker. Eller inred med vackra förvaringsburkar eller våra härligt doftande doftljus. Förnya ditt hem med vackra inredningsdekorationer.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 206 produkter
Föregående123Nästa

Inred med dekorationer

De minsta inredningsdetaljerna kan gör en så stor skillnad. Det är de små detaljerna som gör ditt hem personligt. Här kan du välja från ett stort utbud av inredningsdetaljer för att pynta och styla ditt hem. Du kan välja bland många olika märken av utsmycknings produkter. Det är detaljerna som gör det. Här finner du unika detaljer som vi tror du kan hitta något du gillar. Från små söta fåglar till fräna plåtskyltar. Håll upp böckerna med bokstöd formade som amerikanska skyskrapor eller kanske en stilren elefant. Ja du kan hitta mycket spännande prydnadssaker som gör din inredning speciell precis som du vill ha den.

Här finns ett brett utbud att välja ur. 

Titta på alla bilder som hjälper dig att skapa ett trivsamt hem för dig och din familj! Inget hem är det andra likt och det är de fina detaljerna som är pricken över i:et. Dekorationer online på Room99 som är inredningsbutiken på nätet med en blandning av den stilrena skandinaviska enkelheten och den mer livfulla amerikanska stilen. Snabb leverans och olika betalsätt via Klarna.