Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Köp klockor online

En klocka på väggen eller en alarmklocka bredvid sängen är en inredningsdetalj som kan vara både vacker och praktisk på samma gång. Våra unika väggklockor hjälper dig hålla koll på tiden samtidigt som den skänker karaktär till rummet. Med våra väggklockor och väckarklockor inreder du med stil!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Klockor för dig och till andra!

Vad har du för inredningsstil hemma? Är den modern eller är den kanske mer åt det klassiska hållet? Här hittar du en klocka som passar in perfekt i ditt hem! Vill du ge någon en gåva som personen garanterat kommer få både nytta och glädje av? Varför inte satsa på en av de väldesignade och fina klockorna i denna kategori! Födelsedag, jul, Mors eller Fars dag - dessa klockor är alltid lika självklara som gåvor! Är det dags för barnen att "fly boet" ? Då är ju också dessa klockor särskilt lämpliga som presenter! Här hittar du klockor som faller alla mottagare i smaken! Dessutom behöver du ju inte leta upp en klockbutik för att köpa dessa klockor, de finns här och det är enkelt att göra en beställning! Så låt dessa klockor komma in i ditt eget eller någon annans hem!