Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Prydnadssaker online

Välkommen till inredningsbutiken Room99, här hittar du vackra prydnadssaker som är perfekta som presenter eller varför inte en present till dig själv. Vackra prydnadssaker i trä och glas eller i andra spännande material färger och former gör ditt hem fint. Vackra och små och stora prydnadssaker till ditt hem för att ditt hem ska bli mysigt och personligt. Hitta dina nya favorit detaljer till ditt hem.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 126 produkter
Föregående12Nästa

Fina prydnadssaker

På Room99 hittar du prydnadssaker online till bra priser, här finner du ett brett och stort sortiment av härliga detaljer till hemmet eller kontoret. Inredningsbutiken på nätet Room99.se erbjuder vackra prydnadssaker i glas, stora prydnadssaker, detaljer i olika material, färger och former. Ett hem behöver de små detaljerna för att få fram den rätta helhetskänslan på din inredning. Det är detaljerna som knyter ihop och fångar upp färger och former för att hela rummet ska upplevas så som du vill ha just ditt hem.

Även kontoret kan behöva fina prydnadssaker som gör kontoret mer personligt och skapar den rätta atmosfären. Prydnadssaker i trä blandat med glas bildar vackra stilleben och blickfång i ditt hem. Blanda stora prydnadssaker med små och blanda prydnadssaker från förr med några nya. Det är mixen som gör ditt hem personligt. Handla prydnadssaker online är enkelt och bekvämt. Vi erbjuder snabba leveranser och säkra betalningar och behöver du hjälp med något hjälper vi dig gärna. Kontakta gärna vår kundservice så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig. Dekorationer och inredningsdetaljer till bra priser och snabba leveranser gör Room99 till en butik som vi hoppas kommer ge dig en trevlig upplevelse och vi är glada att du besöker oss i vår inredningsbutik på nätet.