Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Praktiska och dekorativa speglar!

En spegel är ju faktiskt något som alla behöver ha i hemmet, för vem behöver inte spegla sig ibland?  Om spegeln dessutom är vacker att se på och därmed blir en dekorativ inredningsdetalj är det ju förstås extra bra! Här finner du speglar där form och funktion kombinerats på ett perfekt sätt! Dessa mycket vackra speglar blir ett smycke på bordet eller väggen! De är ett måste för dig som vill ge någon en lyxig present! Det blir en mycket uppskattad gåva som i allra högsta grad blir till glädje och nytta för mottagaren! Speglar är för övrigt perfekta presenter till ungdomar som ska flytta hemifrån! Att köpa speglarna är mycket enkelt, du bara gör din beställning här!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

En prydnad för alla rum!

Vill du smycka ditt hem med fina saker? Kanske känner du att det behövs något mer på en vägg i vardagsrummet eller något annat rum? Vet du bara inte vad du ska sätta upp där? Varför inte sätta upp någon av dessa speglar? Tänk bara så fint det blir när de pryder din vägg! De blir någonting som alla dina besökare kommer att vilja titta på och spegla sig i! Du kanske rentav köper flera olika speglar här och sätter upp en i varje rum? Room99.se ger dig möjligheterna och det är du som bestämmer! Så välj den eller de speglar som passar dig och inredningen i din bostad bäst! Det är här de finaste speglarna finns!