Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Här betäller du väggdekorationer

Snygga väggdekorationer

Alla rum behöver något på väggarna. Här finner du väggdekorationer för både barn och vuxna. Du finner här ett spännande sortiment av dekorationer till väggen av olika slag, allt för att du ska kunna hitta den dekoration som blir en fullträff i just ditt rum! Du hittar också många heta presenttips i denna kategori!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

De snygga inredningsdetaljerna som också blir roliga presenter!

Är du inte riktigt nöjd med inredningen därhemma? Känner du att det finns ett eller kanske flera ställen i bostaden där det skulle behövas något extra? Något som blir ett fint och effektfullt blickfång i rummet? När det gäller väggdekor är möjligheterna oändliga. En snygg väggdekoration uppfyller de här önskningarna utan problem! Så om du är på jakt efter en rolig, fin och unik present till någon är det en god idé att ta en titt här! När du hittat väggdekorationer som passar dig eller någon du vill ge en gåva är det bara att göra en beställning. Det är smidigt och enkelt! Så smycka väggarna med dessa dekorationer!