Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Festartiklar & inslagning

Ett vackert inslaget paket är så roligt att ge bort! Hälsningskort från Ernst Kirchsteiger, omslagspapper från Bloomingville och vackra vykort och etiketter gör din gåva personlig och speciell. Du hittar även presentband i olika färger och även juteband som är vackert att knyta runt paketet. Under den här kategorin kan du även hitta tillbehören som gör festen till succé. Vi har även samlat ett utvalt sortiment av festartiklar som passar perfekt för den lite yngre skaran. För dig som vill ha lite hjälp på traven finns perfekta kalaslådor som innehåller allt för ett lyckat barnkalas. Eller varför inte bjuda in vännerna på en filmkväll med popcornboxar och glasflaskor med sugrör.

Endast 49kr i frakt     Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Dukningen är viktig när man ska ha fest!

Det går inte att överskatta dukningens betydelse för en lyckad fest! Dukningen hjälper till att sätta tonen för festen och förstärker gästens upplevelse! Att sätta sig vid ett fint dukat bord höjer ju festhumöret på alla! En väl genomförd dukning vittnar också om den stora omsorg du har lagt ner på festen. Den ger också festen en personlig prägel. Här hittar du produkter som ger dig möjligheten till en dukning som har det där lilla extra! Fina ballonger vid födelsedagsfirarens plats vid bordet! Riktigt snygga pappersmuggar! Vackra och roliga girlanger i taket!  Jubilarens ålder i svävande foliesiffror! Ja, det finns verkligen många sätt att duka festbordet och dekorera sin festlokal! Hur gör du? Välj det du behöver till din fest här och gör en beställning, det är bekvämt och lätt!