Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Låt ett fint kort följa med din present till någon!

Något som är trevligt när man ska ge bort en present är att skicka med ett fint gratulationskort med en lika fin hälsning till födelsedagsjubilaren! Här hos Room99.se finns det gratulationskort som passar alla födelsedagsgåvor och födelsedagsjubilarer! Och det är ju inte bara på födelsedagar som gratulationskort är aktuella!  Därför hittar du även kort till exempelvis studenten och bröllop här! Så låt ett av dessa dekorativa kort följa med gåvan du ger till någon! Du köper dina gratulationskort enkelt och smidigt här!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Skicka en uppskattad hälsning till den du vill hylla!

Är det någon du känner som snart fyller år eller ska uppleva någon annan milstolpe i livet? Har du inte möjlighet att komma på festen? Visst är det jättetrist när det blir så, men du kan ju skicka en varm hälsning i form av ett riktigt fint gratulationskort! Tänk så glad personen i fråga ska bli över att du tänkte på henne eller honom! Det betyder så mycket bara att någon har tagit sig tid att välja ut ett passande kort och skriva några rader! De bästa och snyggaste korten för din personliga posthälsning beställer du här!