Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Ge presenten en extra lyxig känsla med dessa presentband och snören!

Om man ska slå in ett paket så väljer man ju alltid ut presentpappret med omsorg! Men varför nöja sig med bara ett fint presentpapper? Sätt ett vackert presentband eller snöre runt presenten och gör en snygg knut! Här har du alla presentband och snören som du behöver när det är dags att ge bort något till någon! Det är lätt att hitta det som är rätt för just det eller dem paket som du ska slå in! Presentband och snören är två exempel på den där typen av saker som man alltid vill ha hemma! Här hos Room99.se beställer du dem smidigt och enkelt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Viktiga ingredienser för en vacker inslagning!

Ett vackert paket kan vara som ett konstverk! När man ger någon en gåva är ju presentationen av gåvan nästan lika viktig som det som man ger bort! Mottagaren ska ju få ett fint första intryck som höjer förväntningarna på vad som ryms i paketet! En fint inslagen present förstärker ju dessutom den festliga stämningen när gåvan överräcks! När man ska åstadkomma just en sådan fin inslagning är dekorativa presentband och snören viktiga ingredienser! Det ligger ju också en viss spänning i att ta upp ett knutet band eller snöre för att komma in i presenten! Så pryd presenterna med presentband och snören, de sätter guldkant på alla gåvor!