Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Skapa en riktigt fin presentupplevelse!

Ska du snart uppvakta någon som fyller år? Du kanske har köpt en present men vill ha ett alternativ det till det vanliga presentpappret? De alternativen hittar du här i form av fina presentpåsar i alla möjliga färger, mönster och stilar och du hittar därför garanterat en påse som känns rätt att ge till just den person som du har i åtanke! De här påsarna sätter alla extra guldkant på din gåva! För att skapa en riktigt fin presentupplevelse för mottagaren är det bara att stoppa ner gåvan i en av påsarna! Eller du kanske fyller själva påsen med godis, det är ju alltid uppskattat! Hur du än gör så är det här hos Room99.se du köper presentpåsarna! Det är lätt och bekvämt! Sedan är det bara att börja fundera på påsarnas innehåll! Beställ dina presentpåsar nu så har du dem hemma när det är dags att fira någon!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ge en gåva i vardagen!

Gåvor förknippar man ju med särskilda högtider och högtidsdagar, men man behöver ju faktiskt inte vara någon speciell dag för att man ska överraska någon med en gåva! Det faktum att man tycker mycket om någon är en anledning så god som någon till att ge en present! Tänk till exempel så kul att ge din kärlek något fint en helt vanlig tisdagskväll! Eller du kanske vill ge dina barn en oväntad gåva? Med de härliga presentpåsar som finns här är möjligheterna många! Ska någon på ditt jobb tacka för sig och gå i pension? Då ska ni kollegor förstås ha en fin avtackning av personen i fråga! Har det fallit på din lott att köpa presenten som alla samlat in pengar till? Vad du än köper så är det ju också viktigt hur presenten presenteras och här har du presentpåsar som ger mottagaren en riktigt lyxig känsla!