Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Förvara de små sakerna på ett fint sätt!

Vill du samla ihop småsakerna på ett ställe? Små saker har ju en tendens att försvinna och det händer ju dessutom oftast när man verkligen behöver just de sakerna! Det problemet kan du bli kvitt nu om du köper någon av dessa förvaringsmöjligheter! Tänk så bekvämt att alltid veta var småsakerna är! När man ska förvara småsaker så blir det nog ofta att funktionen får vara huvudsaken och prylarna hamnar därför i påsar och annat som man helst inte vill ha framme. Det här är däremot förvaringsmöjligheter som inte skäms för sig! De är alla snyggt designade så låt dem synas! Dessutom är det enkelt att få tag i dessa förvaringsprodukter! Du bara gör din beställning här  och du slipper dessutom att lägga ner tid på butiksbesök och köande! Så om du vill försäkra dig om att inte tappa bort småsaker, köp dessa produkter!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Perfekta förvaringsmöjligheter till ditt eget och andras hem!

I vardagsrummet, i trädgården, i barnens rum eller kanske i köket - ja det finns många ställen där många små prylar kommer till användning! Därmed finns det också många ställen där smart och snygg förvaring är av största vikt och här hittar du de praktiska och fina förvaringsmöjligheter du behöver! De här produkterna kommer att bli oumbärliga för dig var du än väljer att använda dem! När man flyttar hemifrån är man ju i behov av praktiska saker till det nya hemmet och därför blir ju sådana saker särskilt uppskattade som födelsedagspresenter och julklappar! Förvaringsmöjligheter behöver ju alla så varför inte ge bort någon eller några av dessa produkter till den som ska lämna boet? Det blir uppskattade gåvor som mottagaren får mycket nytta av!