Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Fina mattor till alla rum!

Byt ut din matta och du får ett helt nytt rum. Alla älskar vi mattor och det är ett relativt enkelt knep för att förnya ditt hem utan att behöva anlita en hantverkare. Och smidigare än att beställa dina nya mattor online kan det knappast bli. Här har vi samlat våra snyggaste mattor och säsongens alla nyheter. En stor matta under köksbordet eller en rund matta till barnens rum. Eller varför inte lyxa till sovrummet med en matta bredvid sängen som du får känna på morgonen när du sätter ner dina fötter. Vi har helt enkelt en matta för alla rum - Välj och vraka på vår mattavdelning.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Dekorativa presenter till den som fyller år eller ska flytta hemifrån!

Har du en familjemedlem eller vän som gillar vackra saker och som är intresserad av heminredning? Fyller den personen år snart? Den perfekta presenten hittar du här! De här mattorna har alla en riktigt unik känsla och det är ju precis det man vill att en present ska ha! Här finns det mattor för alla smakriktningar! Därför är det mycket lätt att hitta något som passar just den som du vill ge en matta! En mycket viktig dag i allas liv är ju den dag då man flyttar hemifrån och som förälder vill man ju gärna ge sitt barn något fint till det hem som nu ska skapas. Varför då inte ge bort en matta? Det är ju något som verkligen blir en fin detalj i hemmet och som därför också blir en mycket uppskattad present till den som ska bo där! Så satsa på en matta när du vill ge någon något dekorativt till inredningen! Du beställer mattan här, enkelt och bekvämt!