Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Mysiga och snygga plädar!

Det är verkligen mysigt att ha en lika varm som fin pläd att svepa om sig när det är ruggigt väder ute! Här hittar du de allra finaste plädarna! Plädarnas snyggt stilrena design gör dem också till lyxiga inredningsdetaljer! Det är mycket dekorativt att låta dem ligga i en soffa eller på en säng! Och när det gäller sängen hittar du också mycket fina överkast här! Det krävs inte mycket för att förgylla hemmet, det räcker med dessa plädar eller dessa överkast!  Här hittar du ett varierat sortiment av plädar och när det gäller färg och utseende, allt för att du ska kunna hitta den perfekta pläden till just ditt hem! När du har hittat det är det bara att göra din beställning! Med andra ord kan du köpa pläden eller överkastet i ditt eget hem och behöver inte åka till en butik!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Presenter som passar alla!

Vad ska man ge till den som "har allt"? Det är ju en vanligt förekommande frågeställning för den som ska ge någon en födelsedagspresent eller julklapp!  Ett bra svar på den frågan är: Plädar! Det är ju något som alla blir glada för och som alla behöver, även den som "har allt"! Plädarna är ju perfekta kombinationer av form och funktion och det gör dem till både vackra och användbara presenter! Dessutom ger de en härlig känsla av lyx och avkoppling och vem uppskattar inte det? Så om du har presentproblem löser du dem lätt här! Det här är ju för övrigt idealiska gåvor till ungdomar som ska flytta in i sitt första egna hem! Eller så är det föräldrarna som får plädarna i present av ungdomarna på Fars eller Mors dag!