Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Snygga kuddar och kuddfodral

Vill du dekorera din soffa, säng eller fåtölj med snygga kuddar? Då har du kommit rätt. Vi på Room99 har ett stort sortiment av fina kuddar och kuddfodral att inreda ditt hem med. Välj bland ett stort utbud av prydnadskuddar och kuddfodral i flera olika färger, storlekar, material och mönster. Här finns något för alla smaker! Till våra kuddfodral erbjuder vi dessutom mjuka och sköna innerkuddar som gör din favoritplats extra komfortabel.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ge bort en prydnadskudde eller ett fodral i present till någon!

Ska din dotter eller son flytta hemifrån? Vill du ge dem en fin present? Varför inte ge dem en dekorativ prydnadskudde eller ett lika fint kuddfodral? Här hittar du garanterat något som passar dem och deras stil när det gäller inredning! Eller det kanske är du som är sonen eller dottern? Letar du efter en bra present till Mors eller Fars dag? Även i detta fall är en prydnadskudde eller ett kuddfodral ett riktigt bra presenttips! Det är här du beställer kuddarna och fodralen! Tänk så skönt att göra presentshoppingen i ditt eget hem! Om du vill ge någon en stilfull gåva är dessa kuddar och fodral helt rätt för dig!