Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss

Inredning.

De skönaste och finaste tofflorna!

Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag, sparka av sig skorna och stoppa in sina fötter i ett par härliga tofflor! Visst är det mysigt! Har du ett par trotjänare till tofflor som nu tjänat ut? Eller har du kanske tänkt på att köpa ett par tofflor men inte hittat några som känns rätt för dig? Här hittar du garanterat de tofflor du letar efter och inte bara till dig själv utan till hela familjen! Tofflorna i vårt sortiment är mycket sköna att ha på sig och mycket fina att se på! Tack vare den fina designen kan de stå framme jämt och du behöver alltså inte stoppa undan dem någonstans när du inte använder dem! De allra bästa tofflorna till både mamma, pappa och barnen köper du här hos Room99.se! Det är enkelt att handla här och du behöver inte köa i en affär!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

De självklara presenterna till den du vill skämma bort!

Fyller någon av dina familjemedlemmar år snart? Är det Mors eller Fars dag som du har fokuset inställt på? Eller du kanske är mitt uppe i julklappsbestyren? Oavsett vilket så kan det ju ibland vara svårt att komma på vad man ska ge någon i present. Här har du ett hett tips! Ett par tofflor är nämligen en present som blir lika rätt i alla sammanhang där gåvor ska ges och som uppskattas av mottagare i alla åldrar! För alla uppskattar ju den lyxiga känsla som ett par riktigt bekväma och snygga tofflor ger till den som har på sig dem! Så om du verkligen vill skämma bort någon, ge dem ett par tofflor ur vårt sortiment! Det blir en mysig present som mottagaren får mycket glädje av! Dessutom blir ju presentshoppingen smidig för dig som givare!