Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss
Art: V-K1501

Kokosljus KLINTA

Vi dricker kokosvatten och äter kokosflingor och kokosfett som aldrig förr. Men kan vi inte också använda skalet? Visst kan vi det! Skalet är en biprodukt som annars hade slängts bort. Istället har vi fyllt den med RSPO-certifierad palmolja med doft av Kokos och en hint av Vanilj. 
 
Klintas Kokosljus brinner mellan 40 och 60 timmar, beroende på tjockleken på skalet på kokosnöten. En kokoskompott i miljövänlig förpackning.
 
Klinta Massageljus & Hudvård erbjuder en kollektion av produkter som har blivit hårt testade för att möta Klintas Kvalitetslöfte vad det gäller etik, hälsa och miljö. 
 
Att kunna tända och njuta av ett bra, väldoftande och prisvärt ljus med gott samvete är en vardagslyx som alla kan unna sig, utan att göra det på bekostnad av mijön - tvärtom lovar vi påstå. Och att använda hudvårdsprodukter som inte innehåller petroleum, som inte testats på djur och som handgjorts i vår del av världen känns naturligt men likväl ovanligt.
Testa Klinta du med, och upptäck skillnaden!
 


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Heminredning när detär som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar 

 

Produkter
Kundtjänst
Övrigt