Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss
Art: M607

Överlevnadskit - I plåtask

359 kr
stockstatus Finns i lagret
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Överlevnadskit - I plåtask

Allt du behöver i en liten plåtask, se nedan alla överlevnadskit!

 

Bike Kit - My Daddy's Wheelie Cool

Ett perfekt kit för alla typer av tvåhjuliga krigare. 

 

'Ya Filthy Animal' Shower Kit

Håll dig fräsch genom festligheterna. Denna lekfulla jultvätt är den perfekta presenten till någon man eller tonåring och passar perfekt att lägga i julstrumpan. Tvätten och fuktgivarna i kitet är 100% naturliga.

 

Party Season Survival Kit

Det perfekta motgiftet till julfestandet. Återhämta dig dagen efter och kännd dig uppiggad. Badoljan och ögonkräm i denna sats är båda gjorda av helt naturliga, handpressade ingredienser.

 

Off To The Gym Kit

Tvätta ansiktet och kroppen med högkvalitativa, naturliga ingredienser. Borsta dina tänder för att hålla andan frisk och se till att håret är lika fixat som ditt bröst med hårvaxet.

 

Recovery Kit - Super Dad

Det är jobbigt att vara pappa! Allt tjat om att lampan lämnas kvar lysande. Jaga barnen uppför trapporna för att de har på sig sina skor inomhus. Stå vid ytterdörren och kika när dottern är ute sent. Det är minst sagt ansträngande.

 

New Daddy Survival Kit

Det sägs att bli förälder är en magisk sak. Kanske så, men sömn är mycket trevligare. Hjälp den nyblivna pappan genom denna oroliga tid med New Daddy-överlevnadskit!

 

Spectacle Repair Kit

Oavsett om du är beroende av dina glasögon varje dag, eller bara nu och då, innehåller det här paketet alla nödvändiga saker för att hålla dem i god form.

Läs mer

Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar