Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Korgar för dina blommor!

Genuina och fina, ja så kan dessa korgar beskrivas! För visst har korgar något alldeles speciellt genuint över sig? Dessa korgar är dessutom mycket fint designade! Eftersom de är försedda med en plastad insida blir de en perfekt plats för vackra blommor! Visst vore det dekorativt med dessa korgar i ditt fönster eller på ditt bord? Du köper korgarna enkelt och bekvämt genom att göra en beställning här! De finns i olika storlekar så att du kan välja de korgar som passar bäst för just dina blommor!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Ge bort en korg med blommor!

Härliga blommor är ju något som alla gillar och särskilt om de är planterade i någonting så fint som dessa korgar! Är du bortbjuden till någon som du vet gillar rustik inredning? Då ska du ge värden eller värdinnan en av dessa korgar med en fin blomma i, det blir garanterat uppskattat! Eller du kanske ska hylla Mor eller Far med en blomma på deras dagar? Då är dessa korgar också ett bra tips! Så om du ska fira eller hylla någon och vill ge bort presentblomman på ett mysigt sätt, sätt den i någon av dessa korgar!


checkout Till Kassan