Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Krukorna för dina växter!

Gillar du att pryda ditt hem med fina krukväxter? Du kanske ofta köper hem nya blommor och ställer ut på olika platser i hemmet? Hur har du det med krukorna? Behövs det ett eller flera tillskott på det området? Då är du inne i rätt kategori! Denna kategori är nämligen full av krukor och det handlar inte om några vanliga tråkiga krukor! Här finner du bara krukor som har något alldeles speciellt, krukor som blir ett blickfång i alla hem! Du hittar lätt en kruka som passar till din inredningsstil och inte minst till de färger du har hemma! Eller du kanske väljer en kruka som blir en snygg kontrast till de färgerna? Här finns krukmöjligheterna och valet är ditt! Dessutom är krukorna som du hittar här så snygga att du inte behöver gömma undan dem när det inte är växter i dem. Köp dina krukor här hos Room99.se så slipper du att åka till en blomsteraffär! Dessutom är det snabbt och enkelt att handla här!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Förgyll blomstergåvan med dessa krukor!

Det är ju givet att man uppvaktar med en fin blomma när någon fyller år och då är man ju förstås också noga med att välja en passande kruka! Krukan ska ju ha rätt storlek och en färg som matchar eller kanske kontrasterar till växtens färg. Dessutom ska den förstås harmoniera med mottagarens inredningsstil! Här hittar du krukan som utan problem svarar upp mot dessa krav och som garanterat gör din blomstergåva till något alldeles extra! Tänk så fint och uppskattat det blir när du ger bort en vacker växt i en av dessa vackra krukor! Du kanske till och med gör ett eget tjusigt blomsterarrangemang i krukan? I så fall skapar du ju ett konstverk och det blir ju extra roligt att ge bort det eftersom du har gjort det själv! En gåva ska ju kännas unik och de här krukorna har verkligen den rätta unika känslan! Så ladda upp inför nästa blomstergratulation, köp någon eller några av dessa krukor så är du redo när du har köpt en växt som du ska ge bort till någon!