Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

De bästa redskapen och tillbehören till trädgården!

Vilken känsla det är att skörda det man själv har odlat, oavsett om det är blommor eller kanske något ätbart! Odling är verkligen en rolig och härlig hobby för alla och så får man ju frisk luft också! För att trädgårdsarbetet ska bli så smidigt som möjligt behöver man riktigt bra redskap och tillbehör! De hittar du här hos Room99.se! Att exempelvis ha en bra vattenkanna eller planteringsspade nära till hands gör livet i trädgården lättare! De redskap och tillbehör du köper här är dessutom alla mycket fint designade och det gör dem förstås ännu roligare att använda! Du beställer de redskap och tillbehör du vill ha här! Det går snabbt och du behöver inte åka till en trädgårdsbutik! Tillbringa den tiden i trädgården istället!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Fina presenter till alla trädgårdsintresserade!

Har du trädgårdsentusiaster i din familj eller vänkrets? Det vill säga personer som aldrig missar ett tillfälle att vara ute och pyssla med det som växer och gror!  Här hittar du heta presenttips till födelsedagarna, julen eller kanske Mors och Fars dag! Alla som gillar att påta i trädgården uppskattar att få något fint och praktiskt att använda där! Så om du vill sätta guldkant på trädgårdsvistelsen för någon du bryr dig om, satsa på dessa produkter! Eller det kanske är du själv som är känd som familjens och vänkretsens trädgårdsentusiast? Isåfall, varför inte unna dig själv dessa trädgårdsredskap och tillbehör? Eller önska dig dem av dina nära och kära när du fyller år! Eftersom produkterna på denna sida har en så snygg design är det extra festligt att ge bort eller få dem!

Redskap och tillbehör för ditt odlande!

Att odla är en härlig sysselsättning! För att odlandet ska bli så roligt och lätt som möjligt behöver man ha riktigt bra redskap och tillbehör till sitt förfogande och det är precis vad du hittar här! Här finns det exempelvis fina och roliga odlingsstickor att sätta i jorden,vackra vattenkannor som gör vattnandet till en lustfylld upplevelse och olika typer av planteringsredskap! Hos Room99.se köper du redskapen och tillbehören till odlandet på ett smidigt och lätt sätt! Den tid det skulle ha tagit att åka till en trädgårdsaffär och köa där kan du istället lägga på trädgårdsarbete! Tänk bara så mycket vackert och gott du kan odla i din trädgård! Du gör det allra bäst med dessa redskap och tillbehör som alla dessutom är snyggt designade!

Självklara gåvor till den som gillar att odla!

Har en av dina familjemedlemmar,släktingar, vänner eller bekanta odlande som sin största hobby? Visst vore det roligt att ge den personen en födelsedagspresent eller julklapp med anknytning till den hobbyn? Titta igenom vårt utbud här så finner du lätt den presenten eller julklappen! Det kanske är någon på ditt jobb som har en sådan hobby? Ska den kollegan kanske gå i pension snart ? Då är det ju dags för en fin avtackning och till avtackningen hör ju att den blivande pensionären får en fin present från sina kära kollegor! En sådan gåva blir alltid extra rolig och uppskattad om den har en koppling till den hobby som personen nu får all tid i världen att ägna sig åt! Så ge pensionären fina redskap och tillbehör till odlandet!

Fina produkter att odla i!

Ska man odla behöver man någonting att odla i och det finner du i denna kategori! Här hos Room99.se har vi nämligen utomhuskrukor och liknande som blir självklara inslag i din utomhusmiljö!  Allt det som du kan köpa här har en mycket dekorativ design! Tänk så fint det blir med allt det vackra du odlar i dessa produkter! Tack vare sitt utseende kan produkterna stå framme även när det inte är något i dem och de blir då fina detaljer i trädgården i sin egen rätt! För att köpa dessa utomhuskrukor och liknande produkter behöver du inte ta en tur till en trädgårdsbutik! Sitt istället bekvämt hemma och beställ det du vill ha här! Sedan är det bara att börja odla!

Ge bort riktigt vackra växtpresenter!

När man är bortbjuden till någon tar man ju oftast med sig blommor och ger till värdparet, det är ju en fin tradition! Ska du på sommarfest utomhus? Varför inte ta med dig en vacker utomhusblomma planterad i en av dessa produkter? Det kommer att bli uppskattat! Om värdparet dessutom är trädgårdsintresserade är det ju ännu mer lämpligt att ta med sig en sådan gåva! De får inte bara mycket glädje av blomman för när den en gång har vissnat får de ju också mycket glädje och dessutom nytta av det den är planterad i! Så om du vill ge festens värdar blomsterprakt presenterat på bästa möjliga sätt, beställ en eller flera av dessa produkter och sätt sedan något riktigt fint i dem! En sådan kombination blir också en bra present till födelsedagar och Fars och Mors dagar!