Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Snygga säckar till odlingen!

Att odla är härligt och roligt! I denna kategori finner du odlingssäckar som gör det ännu roligare!  Tänk så kul att odla saker i dessa säckar, det blir verkligen dekorativt! Säckarna har alla en stilren och snygg design! Du som är odlingsintresserad, köp dina odlingssäckar här hos Room99.se, smidigare kan det inte bli! Sedan är det bara att sätta igång och låta dina gröna fingrar arbeta! Men det kanske inte är du själv som har familjens gröna fingrar? De här säckarna blir också en mycket uppskattad present till alla trädgårdsentusiaster som fyller år! Eller du kanske låter dem bli fina gåvor till Mors eller Fars dag?

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Fin och praktiskt förvaring!

Visst är bra förvaringsmöjligheter någonting som man aldrig kan få för mycket av! Att hålla ordning i hemmet är viktigt för det är ju verkligen irriterande när det ligger saker överallt och ännu mer irriterande blir det ju när man måste vända upp och ner på hemmet för att hitta någonting som man letar efter. Dessa säckar ger dig möjligheten att förvara saker på ett både praktiskt och snyggt sätt! Och allt är ju samlat i säcken, så du slipper att leta! Tidskrifter, barnens leksaker, handarbetsgrejer - ja det är mycket man kan ha i dessa säckar! Vad väljer du att förvara i dem?