Kundtjänst0725-638179   Mån-Fre 09:30-16:00  Lunchstängt: 12:00-13:00   |   Kontakta oss   |   Frakt 39kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Om oss

Inredning.

Organisera din trädgård

Är du en entusiastisk trädgårdsmästare på fritiden? Odlar du grönsaker, örter eller kanske något annat? Visst är det härligt att kunna skörda det man själv har odlat! Här finner du skyltar och ordningsstickor så att du vet precis var olika saker finns i landet! Trots att man håller ordning på det när man planterar så är det ju lätt att glömma bort det och då är det bekvämt att helt enkelt bara titta på stickorna eller skyltarna! Så om du vill organisera din trädgård på bästa möjliga sätt är dessa produkter de rätta valen för dig! Det är här hos Room99.se du beställer dem!

 Endast 39kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Fina skyltar till festen eller vardagen!

Ska du bjuda nära och kära på en festlig middagsbjudning där gästerna själva får ta för sig av maten och alla tillbehör? Det kanske rentav är din födelsedagsfest? Om du har många rätter och tillbehör är ett bra tips att köpa de skyltar som finns här! Det ser trevligt och välkomnande ut med skyltar som berättar om middagsbufféns innehåll och det ger också ett proffsigt intryck, nästan som på en riktig restaurant! Och du behöver ju faktiskt inte ha gäster hos dig för att använda skyltarna, de kan förstås lika gärna användas för att lyxa till en vardagsmiddag med mer än en maträtt!


checkout Till Kassan

Produkter
Kundtjänst
Övrigt