Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Fint för dina krukväxter!

Är du en person med riktigt gröna fingrar? Om du lyckas riktigt bra med dina krukväxter vill du förstås att de ska synas väl! Här finns det fina piedestaler och amplar som ser till att så blir fallet! Dessa produkter framhäver dina favoritväxters skönhet på bästa sätt! Du behöver inte åka till en trädgårdsbutik för att köpa dessa piedestaler och amplar! De finns här hos Room99.se och det är enkelt att beställa! Så häng upp dina krukor eller sätt dem på piedestal, här finns möjligheterna!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Praktiska piedestaler och amplar för ditt hem!

Har du många krukväxter hemma? Står det krukor överallt i hemmet? Vet du inte var du ska ställa dem? Då har du lösningarna här i form av piedestaler och amplar! Det är roligt att inreda med dessa produkter! Om du vill smycka ditt hem med växter på ett extra fint sätt, använd dig av dessa praktiska piedestaler och amplar! För visst kan man ställa växter på fönsterbrädan eller på ett bord, men det är ju härligt att ha blomprakt på fler ställen i hemmet!