Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Vackra vaser för alla hem!

Visst är det vackert med fina vaser! Oavsett om de är en plats för vackra blommor eller får ståta i ensamt majestät så pryder de verkligen sin plats i hemmet!  Här hittar du ett härligt utbud av vaser!  Vita vaser, genomskinliga vaser, mönstrade vaser - ja det mesta finns faktiskt här! Det är bara att titta igenom det som erbjuds och sedan beställa den eller de vaser som känns rätt just för dig! Du kanske inte är intresserad av blommor? Du kanske bara letar efter ett vackert föremål, något som sätter guldkant på inredningen? Kanske känner du att det behövs något fint på det där bordet i vardagsrummet eller på byrån i hallen? Då ska du också ta en titt här! När du väl har hittat den perfekta vasen är det bara att göra din beställning, enkelt och bekvämt! Varför lägga tid på butiksbesök när du kan handla vaserna på hemmaplan? Lyxa till tillvaron med dessa vaser!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Alla blir glada för en vas!

Dagen då någon ska firas närmar sig, och presentjakten intensifieras med spring i olika butiker! Känner du igen dig? Stanna hemma istället och ta det lugnt, gåvorna finns ju här! Alla blir glada för en fin vas, med eller utan blommor! För en riktigt vacker vas behöver ju faktiskt inget som växer för att ha ett värde, den är ju dekorativ som den är! Så om du vill ge någon en lika fin som uppskattad överraskning är dessa vaser ett hett presenttips! Det kanske inte är en egentlig uppvaktning som finns i dina tankar just nu? Istället kanske det är fråga om en avtackning? Är det så att någon ska sluta på jobbet eller bli pensionär och det är du som ska köpa gåvan från dig och arbetskamraterna? En ansvarsfull uppgift, men här har du ett förslag på en gåva som kommer göra både den som ska avtackas och dina arbetskamrater nöjda: Ge bort en vas! Kanske fyller du den med underbara blommor? Vasen köper du här hos Room99.se!