Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Vattna med en dekorativ kanna!

Det som ska växa behöver vatten! Och den som ska vattna behöver en bra vattenkanna och det hittar du här hos Room99.se! Dessutom är de vattenkannor vi erbjuder här fina att se på! För det finns ju inget som säger att en vattenkanna ska vara något som du helst gömmer undan någonstans när den inte används! Låt den istället stå framme så har du den alltid nära till hands och den blir en fin detalj i inredningen! Du köper vattenkannan smidigt och lätt här!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Fina och praktiska presenter!

Har det blivit dags att fira någon som fyller år?  Är denna någon en person som brinner för trädgård eller krukväxter? Då är en fin vattenkanna en lämplig present! Det blir ju en gåva som personen i fråga verkligen kommer ha glädje och nytta av! Om dina föräldrar är intresserade av trädgårdsskötsel eller krukväxter, varför inte ge dem en snyggt designad vattenkanna på Mors eller Fars dag? Känner du någon som ska flytta hemifrån? Vill du uppmärksamma det med en present? En vattenkanna är ju något som behövs i det nya hemmet så den är alltså lämplig som gåva även i detta sammanhang!