Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Ljus & ljuslykta för rätt stämning

Man kan aldrig får för många ljuslyktor har vi hört - Och det måste stämma! För finns det något bättre än tända ljus. Det skapar den rätta stämningen till festen och till myskvällen i soffan. Med ljus och en ljuslykta får du den rätta myskänslan och här hittar du både ljusstakar och ljuslyktor. En vacker ljuslykta är även en perfekt present eftersom det alltid finns rum för en till. Snygga ljustråg och ljusfat med ljusstumpar passar under hela året som du enkelt ändrar detaljerna runt. Kika gärna in under ljustrågen från Ernst kirschsteiger för härlig inspiration. Här nedan kan du även hitta värmeljus och ljuststakar och LED-ljus och snygga manshetter att sätta kring ljuset.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd
Visar 1-100 av totalt 263 produkter
Föregående123Nästa

Lys upp ditt hem på bästa sätt!

Det är få saker som är mer rogivande än att tända ett ljus! De finaste ljusen och de finaste sakerna att sätta dem i hittar du här! Du kan alltså i båda fallen välja det som passar bäst till just din inredning! I ett vackert hem är ju alla detaljer viktiga och här finns det ljus som verkligen blir en stämningsfull inredningsdetalj! Det finns också doftljus som sprider en härlig doft i ditt hem! Eller du kanske inte vill ha riktiga ljus hemma? Dekorativa LED-ljus hittar du också här och de ger ett verklighetstroget ljussken!

Bara en plats för ditt ljus eller bara ett vackert prydnadsföremål - varför välja?

När man tänder ett ljus vill man ju göra det i en fin ljusstake eller ljusslykta!  Eller på ett fint ljusfat! För det är ju inte meningen att man ska behöva plocka undan ljusstaken, ljuslyktan eller ljusfatet när de inte används bara för att de inte är snygga nog att ha framme! Här finner du ljusstakar, ljusslyktor och ljusfat som är så fina att de kan stå framme jämt! De är med andra ord vackra prydnadsföremål i sig själva! Hos Room99 finner du verkligen allt som behövs för ljusstunden, till och med tändstickor!