Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Nästan som riktiga ljus!

Att tända ljus är ju alltid mysigt men ibland vill man ju inte ha tända stearinljus i hemmet! Kanske vill man också slippa tänka på att köpa nya stearinljus när de tar slut? Men det finns ju för den skull ingen anledning att pruta på myskänslan genom att sluta tända ljus! Här har du LED-ljus som är väldigt lika riktiga ljus och ger samma känsla som dem! Så om du vill lysa upp ditt hem med ljus men utan riktiga lågor är dessa ljus helt rätt för dig! LED-ljusen är fint och realistiskt designade och blir därför mycket dekorativa detaljer i inredningen samtidigt som de förstås ger ifrån sig ett riktigt fint ljus! Du beställer dem enkelt och smidigt här!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Perfekta ljus till fester och andra tillfällen!

Är det dags för fest? Ett säkert sätt att skapa feststämning är ju att tända ljus! Men du kanske inte vill använda riktiga stearinljus? Då ska du istället använda de här mycket välgjorda LED-ljusen! Ställ dem på festbordet och det blir minst lika stämningsfullt som med stearinljus! Men det finns ju även många andra tillfällen då dessa ljus kan användas, ja alla tillfällen där du skulle ha använt stearinljus! Tänk till exempel så mysigt att ha dessa ljus på bordet när du sitter ute på sommaren, inte minst när kräftorna ska avnjutas! De här ljusen är en fullträff i alla sammanhang där du vill ha det magiska ljuskenet från ett tänt ljus utan att behöva tända ett ljus!