Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Låt ljusen lysa i hemmet!

Det är få saker som är så rogivande, festliga och högtidliga som ett tänt ljus! Och det känns ju viktigt att ljuset i sig ser fint ut, för varför ha ett tråkigt ljus om man har en fin ljusstake och en fin inredning i övrigt?  Här hittar du vackra ljus som verkligen har det där lilla extra och som du med fördel kan ha framme i ljusstaken även när de inte är tända! Men man behöver ju också något att tända ljusen med! Här kan du köpa tändstickor så att du alltid har det hemma!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Festens vackra ljus finns här!

När man ska tända ljusen till den högtidliga middagsbjudningen eller glada festen så vill man ju att de ska ge samma känsla som den övriga dukningen. De här ljusen ger gästerna en stark känsla av fest och elegans! Om du dukar med dessa ljus visar det ju dessutom vilken känsla du har för detaljerna i dukningen! Och tänk så fint det blir att matcha ljusen med dukar och servis i samma färg! Det är här som du beställer ljusen som lyser upp just din fest och tändstickorna som du tänder dem med!