Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Lys upp med lyktor

Tänk så mysigt det är att tända en ljuslykta! Extra mysigt är det förstås om det är ruskväder ute! Och extra roligt blir det om ljuslyktan är riktigt vacker! Här hittar du ett mångfasetterat utbud av ljuslyktor som alla är mycket snyggt designade! Det breda urvalet av ljuslyktor gör att du lätt kan hitta en lykta som passar just din smak och stil! För om man har inrett sitt hus enligt en viss stil så vill man ju att stilen ska synas även i detaljerna!  Nu är ju förstås ljuslyktor inte bara något som man använder inomhus! När man sitter ute på sommaren är det ju också mysigt att tända lyktor! De sätter inte minst guldkant på kräftskivan i augusti! Så det är bara att botanisera i vårt sortiment och när du funnit det du söker gör du helt enkelt din beställning! Du behöver alltså inte leta och köa i olika butiker! Lys upp tillvaron med vackra ljuslyktor!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Lysande och glädjande gåvor!

Vill du ge bort en present som sprider både ljus och glädje? I så fall ska du ge bort någon av dessa ljuslyktor! Dessa lyktor har mottagaren glädje av även när de inte är tända! De är nämligen alla så fina att de kan stå framme jämt! En ljuslykta kan vara lösningen på dina eventuella presentproblem i alla möjliga sammanhang där någon ska få en gåva! Du kanske exempelvis ska uppvakta den där födelsedagsjubilaren som säger sig "ha allt" ? Eller har du fått ansvar för presenten till kollegan som ska gå i pension? Dessa dekorativa ljusslyktor blir alltid uppskattade! Det är förstås viktigt att tänka på hur det ser ut hemma hos mottagaren så att man väljer en lykta som passar in där! Men det kan naturligtvis också vara så att du vet att mottagaren skulle uppskatta något som kontrasterar mot den övriga inredningen. Oavsett vilket så kommer du att hitta en passande ljuslykta att ge bort när du tittar igenom utbudet i denna kategori!