Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Ljusstakar till din inredning

Ljusstakar för alla sammanhang!

När man tänker på tända ljus tänker man ju automatiskt på julen. Men det är ju faktiskt lika fint att tända ljus under andra delar av året! När man ska tända ljus behöver man ju en ljusstake och förutom sin funktion ska den ju gärna också vara fin att se på! Det man är ute efter är ju trots allt en vacker helhet med ljusstaken och det tända ljuset! Room99.se har ljusstakar för alla smaker och sammanhang! Så det spelar alltså ingen roll om du vill ha en klassisk eller en mer modern ljusstake, du hittar den här! Ska du bjuda till fest snart? Tänk så roligt att duka middagsbordet fint med bland annat tända ljus i riktigt dekorativa ljusstakar! De bidrar i allra högsta grad till den mysiga och festliga stämningen! Närhelst du ska tända ett ljus, låt det få sitta i en av de här ljusstakarna!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Ge bort ljusstakar i present!

Är du bjuden på inflyttningsfest hos någon? Eller födelsedagsfest? Du kanske håller på med att leta efter en present som Mor eller Far ska få på sina respektive dagar? Varför inte ta en titt i denna kategori! Snygga och vackra ljusstakar blir perfekta som presenter oavsett sammanhang! Kanske ger du bort dem med ett ljus i?  Att köpa presenter kan ju vara tidsödande men den tiden sparar du om du handlar här! Dessutom slipper du ju att stå i jobbiga köer! Det varierade sortiment Room99.se erbjuder gör dessutom att det inte blir några problem att hitta den rätta ljusstaken till just den person som du ska fira! Om du vill ge någon en gåva som garanterat kommer till användning och som också blir en dekorativ inredningsdetalj är en ljusstake ett bra tips! De finaste och mest unika ljusstakarna hittar du här!