Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Nödvändiga produkter för säkerhets skull!

Det finns vissa saker som bara måste finnas i varje hem och som ingen kan klara sig utan! Detta är saker som kan skydda oss från brand och som verkligen är ovärderliga om olyckan är framme! Inget hem ska vara utan brandvarnare i rummen och brandfilt och brandsläckare ska också alltid finnas tillgängliga i din bostad! En första hjälpen-väska är också ett obligatoriskt och mycket viktigt inslag i alla hus, det gäller ju att vara väl förberedd om någon skulle skada sig. Första hjälpen-väskan som du köper här är komplett med allt som behövs vid lindriga personskador och första hjälpen-lådorna som också finns här får du själv fylla med innehåll.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Säkerhet för ditt hem eller för de som ska skapa ett eget hem!

Alla de produkter som nämnts ovan är ju den typen av saker som man alltid har framme oavsett hur de ser ut, men det är ju ingen nackdel att brandvarnarna, brandfilten, brandsläckarna, första hjälpen-väskan och första hjälpen - lådorna som finns här är snyggt designade! Så beställ alla dessa mycket viktiga saker här hos Room99.se och öka tryggheten hemma! Det är lätt och bekvämt att handla här och du slipper ju att åka till en butik.

Säkerheten hemma är ju något av det viktigaste som finns!

Brand och olyckshändelser hör ju till de saker som man inte gärna vill tänka på, eller hur? Men det är ändå trots allt mycket viktigt att göra det, så att man är väl rustad om de situationerna skulle uppstå. Säkerheten hemma är ju något av det viktigaste som finns! Dessa produkter är ett sätt att känna sig mer säker i hemmet! Har det blivit dags för ditt barn att flytta hemifrån? Vill du ge en riktigt fin och i allra högsta grad meningsfull gåva till det nya hemmet? Då ska du ge bort någon eller några av sakerna från denna sida! De ger barnen en extra trygg start i sin nya bostad! Ett hem är inte komplett utan dessa verkligt nödvändiga produkter men förhoppningsvis kommer du aldrig att ha användning för dem!


checkout Till Kassan