Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

De perfekta sakerna till ditt skapande!

Visst är det härligt när skaparlusten flödar!  Skriva, måla, teckna - ja kreativiteten kan ta sig uttryck på många sätt! För att man ska komma igång krävs det ju förstås att man har bra saker att arbeta med! Då blir skapandet extra roligt och man känner sig sporrad att fortsätta! Här hos Room99.se finns just de saker som du behöver för att komma igång! Du hittar exempelvis bra och fina pennor som garanterat gör det roligt att skriva eller teckna! De perfekta anteckningsböckerna för dina texter och teckningar finns naturligtvis också här! Skapandet kan ju också vara en aktivitetet som du utövar tillsammans med andra. Tänk exempelvis så mysigt det är att sitta och rita eller skriva tillsammans med barnen! Vill du köpa sakerna till just ditt skapande på ett smidigt sätt? Gör då en beställning här hos Room99.se så behöver du inte lägga någon tid på letande eller köande i butiker!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Idealiska gåvor till en kreativ person!

Om man har någon i sin närhet som är kreativ på något sätt är det ju förstås mycket viktigt att främja den kreativiteten på alla sätt man kan! Även om personen inte vill ha ett kreativt yrke är det ju alltid roligt med en kreativ hobby! Ett sätt att stimulera någons kreativitet är ju att ge personen saker som är användbara i skapandet i födelsedagspresent eller som julklapp!  Eller varför inte överraska med en gåva i vardagen! Datorer och mobiler är ju bra på många sätt men inget går upp mot det analoga skapandet! Penna och papper är en oslagbar kombination! Är det du eller någon du känner som skapar ett litteratur- eller konsthistoriskt mästerverk? Dessa produkter är åtminstone en puff i rätt riktning! Man behöver förstås inte ha sådana ambitioner för sig själv eller andra. Att skapa är ju alltid kul oavsett anledning! Så inspirera någon med dessa produkter!


checkout Till Kassan