Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

De bästa tillbehören för dig som ska måla eller tapetsera!

Att måla eller tapetsera är alltid roligt! Bra tillbehör är en förutsättning för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt och de bästa tillbehören hittar du här! Så låt dina väggar få ett nytt liv! Har du ett rum hemma som behöver fräschas upp med snygga färger på väggarna eller dekorativa tapeter? Eller har det blivit dags att sätta igång med målning och tapetsering i ett nybyggt hus som du ska flytta in i? Här har du de saker som bidrar till att målningen och tapetseringen blir en succé!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

De bästa tillbehören för dig som ska tapetsera eller måla!

Visst är det kul att förändra sitt hem med tapeter och färg! För att tapetserandet och målandet ska bli så lätt och roligt som möjligt behöver man riktigt bra tillbehör och de tillbehören hittar du här hos Room99.se! En fin pensel eller tapetkniv är bara två exempel på det man kan behöva när tapetserings- eller målerilustan har väckts inom en! Du behöver inte springa runt i butiker och leta tillbehör, de finns här och det är enkelt att beställa! Så köp de tillbehör du behöver, sedan är det bara att sätta igång med tapetserandet eller målandet!

Kom igång med hemmaprojekten med hjälp av dessa tillbehör!

Har du tröttnat på tapeterna därhemma? Eller är det den målade färgen på väggen som kändes rätt när du flyttade in men som nu känns tråkig och kanske omodern? Då är det bara att göra något åt det genom att tapetsera eller måla om de väggar som du tycker är i behov av en förvandling! Handen på hjärtat, visst kan det lätt bli så att man skjuter upp sådana här projekt och låter dem bli något som man ska göra "längre fram"? Det är nog lättare att komma till skott om man har bra tillbehör att arbeta med! Här hittar du dem!


checkout Till Kassan