Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss
Art: 000747

Väggkruka från Vertiplants

399 kr
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Trendig vit väggkruka till växter eller förvaring

Har du gröna fingrar? Då behöver du krukor som är lika vackra som dina växter och den beskrivningen passar in perfekt på Vertiplants väggkrukor!

Vertiplants väggkruka ger verkligen din inspiration fullt spelrum! Föredrar du att ha en enstaka på väggen eller vill du hellre ha en komposition med flera krukor? Välj det som känns bäst för dig!

Om du inte har gröna fingrar är Vertiplants väggkruka ändå ett bra val! För visst vore det bra med ett både bekvämt och modernt sätt att förvara saker i en kruka på väggen? Inte bara växter.

Hallen är ju en plats i bostaden där man vill ha det extra fint, det är ju trots allt det första besökare ser av interiören i ens hem.

Dessutom är det ju roligt även för de som bor i bostaden om det är prydligt och fint där! Därför är just hallen ett av de rum där väggkrukan har en naturlig plats!

Ett annat av dessa rum är köket! För det är ju synd om ens matlagningsglädje grumlas av rotande i lådor och skåp efter något köksredskap som är viktigt för matlagaren!

Med Vertiplants väggkruka är rotandet ett minne blott!

Vertiplants är en enkel och smart väggkruka med en strömlinjeformad design som kan användas för olika ändamål. Du kan ha en krukan på väggen för ett enkelt och vackert utseende, eller så kan du använda dem i vårt modulsystem hur du vill - möjligheterna är oändliga.

Vertiplants är tillverkad av potatisskal och andra växtrester. Ingen användning av plast, bara ett innovativt växtbaserat material, BIO-material, det minskar koldioxidutsläppen med 94% Vertiplants produceras i Danmark på en fabrik som i första hand använder förnybar energi, såsom vindkraft och solenergi.

  • Storlek 30,1x30,1x13 cm
  • Måttet för själva hålet där blomman ska vara är en halvmåneformad yta med diameter 25 cm längst in och ett djup på 12 cm
  • Färg: Vit
  • Används separat eller tillsammas med andra krukor från Vertiplants.
  • Vertiplants är nu istället för plast, tillverkad av plantbaserat material och fabriken som gör dem använder vindenergi till produktionen. 

Vertiplants väggkruka

Finns även svart väggkruka och även som i grått

Läs mer

Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.

2021-07-27
2018-10-23
Lätta att sätta upp och ta ner. Kräver såklart extra koll när det gäller bevattning, eftersom det av naturliga skäl inte finns någon avrinning. Mycket nöjd med produkten och med Room99, snabb leverans och bra pris.
Heminredning när det är som bäst Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar 

 

Matcha gärna med de här produkterna