Kundtjänst0725-638179   Mån-Fre 10:00-14:00  Lunchstängt: 12:00-13:00   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Om oss
Art: 000747

Vertiplants Vägghängd kruka, vit

399 kr
stockstatus Finns i lagret
stockstatus Finns ej i lagret
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Finns ej i lagret

Trendig vit väggkruka till växter eller förvaring

Har du gröna fingrar? Då behöver du krukor som är lika vackra som dina växter och den beskrivningen passar in perfekt på Vertiplants!

Den kvadratiska krukan av plast görs i grannlandet Danmark. Den blir ett dekorativt inslag i ett rum, inte minst tack vare sin silkesmatta finish och vackra vita färg.

Vertiplants ger verkligen din inspiration fullt spelrum! Föredrar du att ha en enstaka kruka på väggen eller vill du hellre ha en komposition med flera Vertiplantskrukor? Välj det som känns bäst för dig!

Om du inte har gröna fingrar är Vertiplants ändå ett bra val! För visst vore det bra med ett både bekvämt och modernt sätt att förvara saker på?

Hallen är ju en plats i bostaden där man vill ha det extra fint, det är ju trots allt det första besökare ser av interiören i ens hem. Dessutom är det ju roligt även för de som bor i bostaden om det är prydligt och fint där! Därför är just hallen ett av de rum där Vertiplants har en naturlig plats!

Ett annat av dessa rum är köket! För det är ju synd om ens matlagningsglädje grumlas av rotande i lådor och skåp efter något köksredskap som är viktigt för matlagaren!

Med Vertiplants är rotandet ett minne blott!

  • Storlek 30,1x30,1x13 cm
  • Måttet för själva hålet där blomman ska vara är en halvmåneformad yta med diameter 25 cm längst in och ett djup på 12 cm
  • Färg: Vit
  • Används separat eller tillsammas med andra krukor från Vertiplants.
Läs mer

Så här tycker kunderna om produkten

2018-10-23 av
Lätta att sätta upp och ta ner. Kräver såklart extra koll när det gäller bevattning, eftersom det av naturliga skäl inte finns någon avrinning. Mycket nöjd med produkten och med Room99, snabb leverans och bra pris.
Inred med fri frakt Frakt 49kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kop Vi skickar inom 1-2 dagar

 

Matcha gärna med de här produkterna
Produkter
Kundtjänst
Övrigt