Kundtjänst0725-638179   Mån-Fre 09:30-16:00  Lunchstängt: 12:00-13:00   |   Kontakta oss   |   Frakt 39kr   |   Omgående leverans   |   Om oss
Art: lyngbyvit-1

Tallrik Lyngby - Vit

75 kr
stockstatus Finns i lagret
stockstatus Slut
stockstatus .
 Lägg i varukorg
stockstatus Slut

Servisen är formgiven med största respekt för de originella Lyngby-ritningarna från 1930-talet och räfflorna i porslinet är exakt samma som på de ikoniska Lyngbyvaserna.

Räfflorna strålar elegant in mot mitten på tallriken så att maten ramas in av mönstret samtidigt som den vilar på det släta porslinet. Den tidlösa trettiotalsdesignen passar lika bra till damastdukarna och arvsilvret som till en cool look med stålbestick och retrobordtabletter.

Arkitekten Daniel Hilfling var som bekant den första som återupptog produktionen av de vackra, klassiska vaserna under namnet Lyngby by Hilfling. Hans fascination för föremål som bär på en historia och inte minst för den art deco-inspirerade Lyngby-profilen med räfflor har fascinerat Hilfling sedan barnsben. Så det är inte så konstigt att han med viss stolthet presenterar Lyngby -servisen som riktigt många fans vill få fingrarna i.

Välj storlek ovan!

Läs mer

Inred med fri frakt Frakt 39kr Homestyling med trygga betalningar Trygga betalningar Posters med 30 dagar oppet kopOmgående leverans

 

Produkter
Kundtjänst
Övrigt