Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss

Inredning.

Heta smaker för dina smaklökar!

Gillar du heta smaker? Tycker du att maten ska ha lite sting för att smaka riktigt gott? Här har du produkter som kommer att passa dig perfekt! I vårt utbud hittar du nämligen chiliprodukter av olika typer och med olika styrkor! Hur stark chilismak vill du ha? Föredrar du kanske de mildare varianterna eller vill du sätta dina smaklökar på prov? Välj den chiliprodukt som känns mest rätt och intressant för dig! Vi har också chilichips för dig som vill ha snacks med lite mer stuns i smaken! Så det är bara att beställa de chiliprodukter som du vill ha här, det är enkelt och smidigt! Sedan är det bara att njuta av de heta smaksensationerna!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Presenter med hetta!

Visst önskar man ibland att man kunde komma på något riktigt speciellt att ge till den som ska firas! Här har du bokstavligt talat heta tips på presenter som verkligen har det där lilla extra! Är det en matlagningsintresserad jubilar som ska hyllas? Då kan du ju ge bort någon av chilikryddpåsarna som vi erbjuder här eller någon av påsarna med torkad chili! Eller du kanske vet att jubilaren tycker om att testa spännande saker? Då kan du ju ge personen i fråga de starkaste chilichipsen! Eller du kanske rentav vill ge bort världens starkaste chili! Vilken chiliprodukt du än väljer att ge till den som ska hyllas så blir det en gåva som sticker ut och som ger mottagaren en minnesvärd upplevelse!