Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala -  OBS! Ingen butiksförsäljning  |   Om oss

De bästa chipsen till myskvällen!

Tänk dig en mysig hemmakväll framför tv:n, visst blir den inte komplett utan något gott att äta? Chips är ju det klassiska och perfekta tilltugget! Det är smidigt att ställa fram och lätt att äta! Och framför allt, det är jättegott, särskilt då om man har chips med en riktigt fin smaksättning! Här hittar du chips som verkligen är en fullträff smakmässigt!

Våra chilichips har en smakstyrka som gör dem till en häftig upplevelse! Så sätt dig framför din tv och låt dig väl smaka! Du köper chipsen bekvämt här!

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Perfekt tilltugg till film och fest!

Gillar du att se på film? Vad brukar du isåfall äta när du sitter där och tittar? Man vill ju inte något allt för komplicerat att äta, det stjäl ju fokus från filmen! Men för den skull behöver det ju inte vara något tråkigt och intetsägande som man äter! Häll upp de här chipsen i en skål och sätt igång filmen! Chips äter man ju utan att filmen störs och de har chipsen är inte intetsägande, tvärtom!

En lika naturlig plats för chipsätande som filmkvällen är ju festen! Och tänk så roligt att kunna bjuda gästerna på dessa extra goda chips! Det blir garanterat uppskattat! Här hos Room99 hittar du chips med smaker som man kommer ihåg!