Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

kaffe kalendern för alla kaffe/te älskare

Nya smakupplevelser förpackade i en adventskalender med kaffe!

Ja snart är det Jul igen och vi tycker såklart att även de vuxna ska få en adventskalender där man har något att se fram emot och njuta av varje dag fram till Jul! Låt de aromatiska kaffesorterna eller de smakrika teerna förgylla decembers alla dagar fram till Julafton, för såväl dig själv som någon du håller av, då varje dags portionsförpackningar innehåller kaffe eller te till 2-3 personer. Ingen dag kommer bli den andra lik eftersom varje lucka erbjuder ett unikt kaffe/te. I våra tekalendrar bjuds du på mängder av olika tesorter, såväl rena teer som smaksatta. Vad sägs om choklad, chili, mango, hallon, lakrits eller kanske ägglikör? Kaffekalendern låter dig uppleva de olika kaffesorternas skillnader i karaktär och smak, och även där bjuds du på några smaksatta sorter.

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

En smakfull gåva till dina nära och kära!

Är du en kaffeälskare av rang? Eller känner du någon som är det? Älskar du den tidiga morgontimman med en rykande kopp te i handen och kanske en rostad smörgås med ost och marmelad till? Ja då är en av årets adventskalendrar ett absolut måste! De är dessutom den perfekt gåvan till den som har allt. Ge bort en kaffekalender till din kära far på fars dag den 10 november, eller en tekalender till din mormor på hennes födelsedag med ny smak varje dag. Vem du än väljer att ge bort en adventskalender till så kommer den med stor säkerhet att uppskattas. Och kanske, om du är snäll, så blir du inbjuden att vara med någon dag och smaka på en kopp av dessa aromatiska drycker. Eller, varför inte unna dig själv en kalender helt enkelt? Så du har något gott att se fram emot under decembers alla dagar fram till Jul. Damma sedan av en av alla de där böckerna du så länge tänkt läsa men aldrig kommit dig för, och fly från julstressen för en stund med lite avslappnande läsning uppkrupen i din skönaste fåtölj med en rykande kopp varmt kaffe eller te till!