Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

De godaste kakorna

Ibland vill man skämma bort sig själv med något riktigt gott som till exempel en god kaka! Här hos Room99.se hittar du de godaste kakorna för just de ögonblicken! Det här är kakor som sätter guldkant på varje fikastund! Är det fikat därhemma som förgylls av dessa kakor eller tar du kanske med dem till jobbet och lyxar till fikarasten för alla dina kollegor? Det blir en riktigt roligt överraskning för dem! Kakorna är dessutom fint förpackade vilket förhöjer den mysiga känsla som de ger! Vardagen blir roligare om man kryddar den med goda saker som exempelvis dessa kakor! 

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Perfekta presenter!

Är du på jakt efter en fin och rolig liten present till någon? Det kanske är Mors eller Fars dag snart? Eller du kanske snart ska på födelsedagsfest? Alla blir glada för goda kakor och förpackningarna gör dessa kakor extra roliga att ge bort!  Så överraska någon med en riktigt god gåva! Är det knytkalas du är bjuden till? Varför inte låta dessa kakor bli ditt bidrag till festens läckerheter, det blir garanterat uppskattat! Det kanske är du som ska vara värd eller värdinna för en fest? Men du kanske vill slippa att baka kakor själv? Varför inte servera dessa kakor? Du beställer kakorna här och det är bekvämt och enkelt! Sedan kan kakfesten börja!