Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Njut av mycket fin lakrits!

Visst är det jättegott med lakrits och särskilt gott är det ju med lakrits av hög kvalité! Att äta den typen av lakrits är verkligen en stor njutning och en riktig lyxupplevelse! Nu kan du få den upplevelsen genom att beställa dessa delikata lakritsprodukter här hos Room99.se! Tänk så mysigt och gott det blir att äta av dessa vackert förpackade läckerheter när du ser på tv eller kanske när du sitter i fåtöljen med en god bok! Ska du ha fest? Då blir det perfekt att bjuda gästerna på de här lakritsprodukterna med guldkant! Det blir garanterat en succé! Du köper dem här hos Room99.se och det är smidigt och enkelt att handla här! Så missa inte chansen att njuta av dessa härliga produkter! Gör din beställning nu!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Läckra och lyxiga presenter!

Ibland vill man ju skämma bort någon riktigt rejält! Det kan ju vara så att denna någon fyller år eller ska firas på Mors eller Fars dag. Men det kan ju lika gärna vara så att man egentligen inte har någon anledning till det mer än att man helt enkelt tycker att personen förtjänar lite lyx i vardagen! De här produkterna är de perfekta gåvorna till den som du vill ge något alldeles extra! Lakritsläckerheterna i sig ger mottagaren en härlig känsla av lyx och dessutom är de ju alla förpackade på ett mycket elegant och snyggt sätt! Dessa förpackningar utstrålar fest! Är det kanske någon på jobbet som ska avtackas? Och du har fått allas förtroende att köpa en fin present till den personen? Om du vet att den som ska avtackas gillar godsaker så är dessa produkter ett hett presenttips!