Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Extra fina popcorn till filmmyset!

Ingen filmkväll är komplett utan popcorn! Men de gamla vanliga popcornen blir kanske lite tjatiga i längden och då kanske man väljer att istället pröva andra typer av snacks! Varför inte istället pröva andra typer av popcorn? Här hittar du spännande sorter som verkligen gör filmkvällen extra speciell! Så gör ditt val, vilken eller vilka sorter är du nyfiken på? Sedan är det bara att beställa det du vill ha,det är lätt och bekvämt! Det här är popcorn för dig som vill lyxa till tillvaron! För visst vore det roligt att sätta guldkant även på den där filmen du ser en onsdagskväll?

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Gör festerna lyxigare med dessa popcorn!

En viktig del av varje fest är det ätbara och då inte minst snacksen! Popcorn är ju något som automatiskt ger alla en härlig känsla av fest! Tänk då om man kunde bjuda på popcorn som skruvar upp festkänslan ytterligare några varv! Nu är det möjligt! Om du serverar dessa gourmetpopcorn ger du dessutom din fest en exklusiv känsla! Alla fester blir festligare med dessa popcorn! Gourmetpopcornen blir även en fin och rolig present! Det är en oväntad gåva som har det där lilla extra! Är den som du ska uppvakta någon som "har allt"? Vet du därför inte vad du ska ge personen? Då är dessa popcorn ett hett tips!