Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Bra bakredskap till bakningen!

Visst är det härligt med hembakat bröd och hembakade kakor! För att brödet och kakorna ska bli verklighet behöver man bra redskap och det är här hos Room99.se du köper dem! Det kanske exempelvis är din gamla kavel som tjänat ut? Den nya kaveln finns här! Eller det kanske är en skopa som du behöver till bakningen eller en måttsats? De viktiga bakningsredskapen finns samlade i denna kategori så att de ska vara lätt överblickbara för dig! När du hittar det eller de redskap du behöver är det bara att göra din beställning! Enklare och bekvämare kan det inte vara! Det är ju alltid roligare att arbeta med saker som glädjer ögat och samtliga redskap här är mycket snyggt designade! Kort sagt är dessa redskap ett måste för hemmabagaren!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Bakningsredskap till barnens nya boende och som presenter till den bakningsintresserade!

Ska dina barn flytta hemifrån? Då kanske ni är i full färd med att inreda det nya bostaden? När det gäller köket så är det en god idé att ladda upp med produkter från denna kategori, särskilt då förstås om den som ska bo där är bakningsintresserad! Om inte så kanske dessa redskap kan skapa ett sådant intresse! Det är ju svårt att inte bli sugen på att baka när man ser de här redskapen! Redskapen kan också bli roliga presenter till ungdomarna eller till andra bakningsintresserade personer! Det som gör dem lämpliga som gåvor är ju inte minst den fina designen! Detta är bakningsredskap som verkligen har det lilla extra! Och så slipper ju du som givare att bege dig till en butik för att köpa dem!