Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala   |   Om oss

Inredning.

Fina formar för fina bakverk!

Kakor, tårtor, bröd - ja det finns verkligen mycket gott som man kan baka i köket! Här har du formar som bara väntar på att fyllas med härliga degar och smetar! Du hittar formar för olika typer av bakverk så att du kan finna en eller flera formar som passar för just det som du vill baka! Bakningen blir extra rolig med dessa formar! Så köp dina formar här och låt sen bakningsinspirationen flöda fritt!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Filtrera
Sortering: Senast inlagd

Baka och servera kakor i dekorativa formar!

När det är dags för fest vill man ju bjuda sin gäster på riktigt goda kakor! Det är ju något som alltid blir mycket uppskattat! Här hittar du bakformar som inte bara är bra att baka kakorna i. De ger nämligen också ett proffsigt och dekorativt intryck när kakorna ska serveras! Tänk så roligt att kunna bjuda på sina egenbakade skapelser presenterade på finast möjliga sätt! Room99.se ger dig möjligheten med dessa formar! Vill du ge bort en ätbar present till någon? Alla tycker ju om den typen av presenter och det är extra roligt att få dina hembakade läckerheter när de kommer i snygga bakformar som alla verkligen har den rätta festliga känslan! Så låt bakformarna bli en del av din fest, antingen som förvaring för smarriga gåvor eller som ett fint sätt att servera kakorna till kaffet! Eller varför inte både och! Vill du äta något extra mysigt därhemma ? Varför inte baka en paj!  Pajer kan ju varieras i det oändliga! Det finns ju allt från smarriga efterrättspajer till mer matiga pajer! Pajerna är ju också alla perfekta att bjuda på i festliga sammanhang! Formarna till pajbaket finner du här! Det finns inga bakverk som smakar så goda som de man själv har bakat!