Kundtjänst: kundservice@room99.se   |   Kontakta oss   |   Frakt 49kr   |   Vi skickar inom 1-2 dagar  |   Hämta på vårt lager i Motala  |   Om oss

Inredning.

Tårtfat till kaffebjudningen!

Tänk dig en kaffebjudning i en somrig berså, visst låter det mysigt! Och lika mysig är ju en fikastund med tända ljus när vintern regerar utomhus! En sak som gör fikat ännu mysigare ,oavsett när det äger rum, är ju fina fat att lägga upp de läckra tårtorna och kakorna på! Det hittar du här hos Room99.se! Dessa fat är inte bara perfekta att servera godsakerna på, de är också föremål som är så vackert designade att de verkligen pryder sin plats på bordet! Här finns det fat i olika stilar så välj det fat som du gillar bäst! Det spelar ingen roll om du bakat själv eller köpt allt det goda någonstans, alla bakverk trivs mycket bra på dessa dekorativa fat!

 Endast 49kr i frakt

Inredning på room99.se Omgående leverans

Läs mer
Sortering: Senast inlagd

Perfekta fat till kafferepet och födelsedagsfesten!

Kafferep med sju sorters kakor var ju ett måste förr i tiden! Du kanske vill ordna ett själv och är i full färd med bakandet av om inte sju så i alla fall några sorters kakor? Ska du bjuda på tårta också?  För att få den där riktigt genuina kafferepskänslan ska kakorna och tårtorna serveras på fina fat! Men du kanske känner att du inte har de faten som behövs hemma? Ingen fara, beställ dem här! Här hittar du faten som bidrar till din kafferepssuccé! Det finns exempelvis kakfat i flera våningar som låter dig skapa en riktigt imponerande presentation av de läckerheter du skapat! Det kanske är en födelsedagsfest som du ska ordna? Det blir mycket fint och högtidligt när födelsedagstårtan tronar på något av de här tårtfaten!